Winifikacja: Po dostarczeniu winogron do winiarni następuje ich toczenie i oddzielenie od skórek. Moszcz jest natychmiast schładzany i filtrowany, aby zapobiec fermentacji. Następnie łączy się go z wodą, naturalnymi aromatami i dwutlenkiem węgla.
Składniki: Moszcz winogronowy i woda, nasycone dwutlenkiem węgla.
Alkohol: 0% obj.
Opakowanie: Karton zawiera 6 butelek o pojemności 0,75L każda.
Kolor: Jasny, słomkowożółty.
Aromat: Delikatne, kwiatowe nuty.
Smak: Smak aromatyczny, ciepły i owocowy, w przyjemnym kontrascie ze świeżością musujących bąbelków.
Sugestie podania: Idealny jako aperitif. Doskonale komponuje się z wytrawnymi tartami, warzywami w sosie słodko-kwaśnym, świeżymi serami, carpaccio z ryb i sałatkami owocowymi. Doskonały również do kruchego ciasta i tiramisu.
Temperatura serwowania: 4-5°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Vinification: Once the grapes are delivered to the winery, they are rolled and separated from the skins. The must is immediately cooled and filtered to prevent fermentation. It is then blended with water, natural aromas, and carbon dioxide
Ingredients: Grape must and water, carbonated with carbon dioxide.
Alcohol: 0% vol.
Packaging: Carton contains 6 bottles of 0.75 L each.
Colour: Light, straw yellow.
Aroma: Delicate floral notes.
Taste: Aromatic, warm, and fruity flavour, pleasantly contrasted by the freshness of sparkling bubbles.
Serving Suggestions: Ideal as an aperitif. Pairs perfectly with savoury tarts, vegetables in sweet and sour sauce, fresh cheeses, fish carpaccio, and fruit salads. Also excellent with shortcrust pastries and tiramisu.
Serving Temperature: 4–5°C. Once opened, keep refrigerated and consume within 3 days.
Używamy plików cookie, aby poprawić komfort korzystania z naszej witryny i analizować ruch. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub odrzucić te, które nie są niezbędne.
We use cookies to improve your browsing experience and analyze traffic. You can accept all cookies or reject those that are not essential.